Afspraken

Afspraken worden bij het bezoek aan onze praktijk gemaakt aan de balie. U kunt uw afspraak telefonisch of per e-mail wijzigen. Behandelafspraken plannen wij tijdens schooltijd. De controle en preventieve afspraken zijn, indien mogelijk, buiten schooltijd te plannen.

Afsprakenkaart

Tijdens het eerste bezoek ontvangt u een afsprakenkaart. De gemaakte afspraken worden door de assistente aan de balie op uw kaart genoteerd. Deze kaart heeft een barcode om uw kind aan te melden voor aanwezigheid in onze praktijk.

Afspraakherinnering

Wij versturen als extra service enkele dagen voor de afspraak een herinnerings-sms of email. Deze herinnering aan de afspraak is een extra service, er kunnen geen rechten aan ontleend worden. U blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor het nakomen van gemaakte afspraken.

Afspraak vergeten

Indien een afspraak binnen 24 uur van tevoren wordt afgebeld óf de afspraak wordt vergeten, dan zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Te laat

Mocht u te laat komen voor de afspraak dan verzoeken wij u om telefonisch contact op te nemen met de praktijk. U kunt met de balie-assistente bespreken of het nog zinvol is om te komen of dat er een nieuwe afspraak ingepland dient te worden.

Wachtkamer tafel